Gamucci WebShop

Profiteer nu van alle voordelen van de Gamucci elektrische sigaret!

In de Gamucci webshop een Gamucci E-sigaret kopen en starten dampen?
Gamucci heeft de E-sigaret ontwikkeld als het alternatief voor het traditioneel roken.
Gamucci is al jaren de specialist op het gebied van elektrisch roken of “dampen” en verkozen tot het beste E-sigaret merk.

Gamucci elektrische sigaretten voor de beginner en voor de gevorderde damper!

Gebruik met Gamucci E-sigaretten altijd originele Gamucci E-liquids en cartomizer navullingen alsmede clearomizers, batterijen en Vaporcoils.
Bestel nu en profiteer van Gratis verzending boven de €30,-

Alle producten van Gamucci™ zijn ontwikkeld en worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen in onze eigen fabriek en ze voldoen aan alle bestaande consumenten- en handels wetten in de markten waarin ze worden verkocht.
Deze producten bevatten de zeer verslavende stof nicotine (behalve de 0,0% nicotine producten) en worden afgeraden voor niet-rokers.

Het gebruik van Gamucci™ producten wordt afgeraden voor jongeren onder de 18, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Ook is dit product niet geschikt voor personen met aandoeningen aan de luchtwegen. De meeste Gamucci producten bevatten nicotine, een stof met een verslavende werking. Inademen van nicotine kan leiden tot hart- en vaatziekten. Bij inslikken is nicotine giftig en dient u onmiddellijk medische hulp te zoeken. Houd Gamucci producten buiten het bereik van kinderen.


ˆ