Top 10 redenen om over te stappen op E-sigaretten

Top 10 redenen om over te stappen op Gamucci E-sigaretten

Elektronisch dampen heeft ten opzichte van het traditionele roken veel voordelen.
Daarom stappen steeds meer rokers over op de E-sigaret, dampen is niet alleen beter voor jezelf, maar ook voor je omgeving.

Laten we eerst en vooral duidelijk zijn: de E-sigaret is niet gezond en het is dus zeker geen geneesmiddel.
De E-sigaret is bedoeld als alternatief voor deze zeer schadelijke traditionele sigaret en tabak en tot 95% minder schadelijk.

Van een gewone sigaret weten we zeker dat er duizenden stoffen in zitten die zeer schadelijk voor de gezondheid zijn en in veel gevallen zelfs tot de dood lijden. Daarover bestaat geen enkel misverstand.

Door over te stappen naar E-sigaretten en te stoppen met het roken van traditionele sigaretten is het absoluut zeker dat de schade voor de gezondheid aanzienlijk wordt teruggebracht. Dit gegeven is geen onderwerp van discussie; zowel KWF kankerbestrijding, het Longfonds, het Trimbos instituut als Stivoro bevestigen dit voordeel van de E-sigaret in vergelijking tot de gewone sigaret is dampen tot 95% minder schadelijk.

Er zijn dan ook talloze redenen om over te stappen op elektronisch roken.
Om het wat makkelijker te maken zetten we de beste 10 redenen om over te stappen op elektronisch roken voor je op een rijtje gezet.

Top 10 redenen om over te stappen op Gamucci E-sigaretten

1. Je bespaart je longen; E-sigaretten bevatten geen teer, geen koolmonoxide en stikstofmonoxide! Ter vergelijking, bij het roken van een gewone sigaret komen ongeveer 4000 giftige stoffen vrij.

2. Meeroken wordt beperkt tot een minimum; De damp die je uitademt is vooral waterdamp; onderzoek wijst uit dat de uitgeademde damp bijna net zo schoon is als de buitenlucht die je inademt.

3. E-sigaret dampen is goedkoper; Afhankelijk van hoe veel je dampt, kan overstappen naar E-sigaretten je een besparing opleveren ten opzichte van traditioneel roken tot 80%.

4. Vrijheid terug; Een e-sigaret kun je bijna overal roken, wanneer jij dat wilt. Op Heatrow airport is zelfs een dampers lounge! Er zijn ook steeds meer (horeca)ondernemers die positief tegen over E-sigaretten dampen staan.

5. Voor E-sigaretten zijn vele smaken verkrijgbaar; je kunt kiezen uit vele smaken navullingen! Zowel cartomizers als e-liquids zijn in vele smaken verkrijgbaar. Wat dacht je van mango of appel!

6. Afgelopen met nare geuren en rook; een E-sigaret stinkt niet! En je hebt natuurlijk geen asbak meer nodig!

7. E-sigaretten zijn het beste alternatief om te stoppen met roken; je kunt stapsgewijs het nicotine gehalte afbouwen, er zijn zelfs 0% nicotine navullingen! De terugval naar roken bij nicotine vervangende producten als nicotine pleisters is velen malen groter.

8. Smaken en geuren zul je intensiever gaan beleven; door te stoppen met roken en te gaan dampen worden je smaak en geur ervaring niet meer verstoord zoals bij het roken van traditionele sigaretten.

9. Geen brandgevaar met E-sigaretten; elektronische sigaretten branden niet ze hebben geen vlam nodig en produceren geen as! Gamucci E-sigaretten zijn zelfs onbrandbaar.

10. Makkelijk mee te nemen; geen gesleep met pakjes sigaretten meer, 1 Gamucci Continental 500 wegwerp e-sigaret gaat ongeveer even lang mee als 2 pakjes sigaretten. De herlaadbare E-sigaretten kun je navullen met E-liqids of cartomizers, en gaan dan nog langer mee.

Niet roken, of dat nu een gewone sigaret of een elektronische sigaret betreft, is natuurlijk het allerbeste.
Maar wanneer u niet wilt of niet kunt stoppen, dan is een E‐sigaret voor u een uitstekend alternatief om de schadelijke effecten van roken drastisch te verminderen.

Wat vond je van onze top 10 om voor E-sigaretten te kiezen? Laat het ons weten, of beter nog verspreid ons bericht! Je vindt ons ook op Twitter en Facebook.

Share Button


ˆ