Gamucci Verkooppunten

Op zoek naar een Gamucci E-sigaret verkooppunt bij u in de buurt? Hebt u een nieuwe batterij, cartomizer of E-liquid navullingen nodig of bent u opzoek naar een winkel om een Gamucci E-sigaret starterkit aan te schaffen?
Wij helpen u graag verder, vind hier Gamucci E-sigaret verkooppunten in Nederland. Met inmiddels meer dan 1000 verkooppunten is er altijd wel een bij u in de buurt.
Indien u dat gemakkelijker vindt kunt u ook veilig en vertrouwd online in onze webshop bestellen.

Gamucci verkooppunten zoeken

 

   Herstel

    

   Alle producten van Gamucci™ worden ontwikkeld en geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen in onze eigen fabriek en alle Gamucci™ producten voldoen aan alle bestaande consumenten- en handels wetten in de markten waarin ze worden verkocht.
    

   Gamucci™ produceert en promoot zijn elektronische sigaretten niet als een nicotine vervangingstherapie, of een gezonder alternatief voor roken, maar is er wel zeer bewust van dat steeds meer volwassen rokers ervoor kiezen om over te schakelen naar dampen met elektronische sigaretten (e-sigaretten) zonder rook, as en teer, in plaats van of naast hun traditionele tabaksproducten.
   Het gebruik van Gamucci™ producten wordt afgeraden voor jongeren onder de 18, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Ook is dit product niet geschikt voor personen met aandoeningen aan de luchtwegen. De meeste Gamucci producten bevatten nicotine, een stof met een verslavende werking. Inademen van nicotine kan leiden tot hart- en vaatziekten. Bij inslikken is nicotine giftig en dient u onmiddellijk medische hulp te zoeken. Houd Gamucci producten buiten het bereik van kinderen.

    

    


   ˆ