Historie van Gamucci

Historie van Gamucci

 

In 2007 is Gamucci opgericht door de gebroeders Taz en Umer Sheikh in Londen. Gamucci is een van de pioniers op het gebied van elektronische rookwaren en wereldwijd verkrijgbaar in veel landen.
In 2008 introduceerde Gamucci ’s werelds eerste wegwerp E-sigaret middels een geïntegreerde elektronische sigaretten technologie. Gamucci heeft op deze zogenaamde VaporCore technologie het patent verkregen.

Gamucci heeft in een relatief korte tijd een sterke positie op de Nederlandse markt veroverd en is verkrijgbaar bij ruim 1.000 verkooppunten. U vindt Gamucci vooral in de tabaksspeciaalzaken, maar ook in mening supermarkt, drogist of benzinestation. Natuurlijk zijn de Gamucci producten ook in de webshop verkrijgbaar.

Gamucci produceert elektronische sigaretten niet als een vervanging voor traditionele tabaksproducten, echter biedt volwassenen (18+) een keuze. De Gamucci E-sigaret voorziet zowel in de behoefte naar nicotine houdende elektronische sigaretten in verschillende sterkten als ook in de behoefte naar elektronisch roken zonder nicotine.

Alle producten van Gamucci worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan alle bestaande consumenten- en handels wetten in de markten waarin ze worden verkocht.


ˆ