0
Winkelwagen
€ 0,00
E-LIQUIDS /

Zensations SUN High VG

Onderstaand ziet u een overzicht van de Zensations SUN E-Liquids in diverse smaken. De Zensations SUN serie hebben een hoger VG gehalte; namelijk 60%.  Al deze varianten zijn beschikbaar met en zonder nicotine. 


Weergave:
 


Bezig met laden...
Zensations SUN Banana
Zensations SUN Banana E-liquid is een fruit liquid met banaan smaak voor gebruik in elektronische sigaretten en vapourizers.
4,95 incl. btw
Zensations SUN Blackberry
Zensations SUN Blackberry E-liquid is een fruit liquid met bosbessen smaak voor gebruik in elektronische sigaretten en vapourizers.
4,95 incl. btw

 


Over ons

Welkom in de webshop van Van Berlikum Sales BV!
 
Zowel via vele verkooppunten in Nederland als ook online bieden wij u een ruim assortiment producten op het gebied van electronisch roken.
Ons assortiment bevat zowel e-sigaretten, vaporizers alsook bijbehorende navullingen (cartomizers) en  liquids van diverse merken zoals bijvoorbeeld Gamucci, Vapouriz en TruVape.
 
Kies naast de diverse typen hardware uit de diverse cartomizers en liquids. Te verkrijgen zowel met als zonder nicotine.  Al onze producten zijn veilig, gecertificeerd en voldoen aan de wetgeving.
 
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen per email:  info@vanberlikumsales.nl
 

Beoordeling

Alle producten worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan alle bestaande consumenten- en handels wetten in de markten waarin ze worden verkocht. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u contact opnemen via de button "snel naar", "contact".
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Bent u 18 jaar of ouder?