0
Winkelwagen
€ 0,00
Startersets / Starterkits - Vaporizers /

Vapouriz V-Curve

Vapouriz V-Curve
Vapouriz V-Curve

De V-Curve van Vapouriz heeft een vaste spannings box mod tot 50 watt vermogen. De V-Curve heeft een ergonomisch 'traanvormig' ontwerp dat zich op een handpalm in de palm van uw hand bevindt.

€ 29,95
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

De V-Curve van Vapouriz heeft een vaste spannings box mod tot 50 watt vermogen. De V-Curve heeft een ergonomisch 'traanvormig' ontwerp dat zich op een handpalm in de palm van uw hand bevindt. The Vapouriz V-Curve ondersteunt verstuivingsweerstanden van 0,3 tot 3 ohm en geeft een constante 3,7 volt af - dit betekent dat de mod het wattage aanpast afhankelijk van de weerstand en altijd de perfecte dampvorming zal bieden zonder de noodzaak om instellingen handmatig in te stellen. De tank die is meegeleverd met V-Curve, de Vapouriz Sub Tank Nano, is voorzien van instelbare luchtstroom, een druppelpunt met brede opening en is vooraf geïnstalleerd met een verticaal gemonteerde spoel van 0,5 ohm - een trifecta van elementen die grote wolken en uitstekende dampproductie mogelijk maken. De Vapouriz Sub Tank Nano kan 2 ml e-liquid bevatten.

Over ons

Welkom in de webshop van Van Berlikum Sales BV!
 
Zowel via vele verkooppunten in Nederland als ook online bieden wij u een ruim assortiment producten op het gebied van electronisch roken.
Ons assortiment bevat zowel e-sigaretten, vaporizers alsook bijbehorende navullingen (cartomizers) en  liquids van diverse merken zoals bijvoorbeeld Gamucci, Vapouriz en TruVape.
 
Kies naast de diverse typen hardware uit de diverse cartomizers en liquids. Te verkrijgen zowel met als zonder nicotine.  Al onze producten zijn veilig, gecertificeerd en voldoen aan de wetgeving.
 
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen per email:  info@vanberlikumsales.nl
 

Beoordeling

Alle producten worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan alle bestaande consumenten- en handels wetten in de markten waarin ze worden verkocht. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u contact opnemen via de button "snel naar", "contact".
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Bent u 18 jaar of ouder?