0
Winkelwagen
€ 0,00
E-LIQUIDS / Vapouriz /

Vapouriz Raspberry e-Liquid in 0mg & 6mg

Vapouriz E-liquid Frambozen
Vapouriz Raspberry e-Liquid in 0mg & 6mg

RASPBERRY (FRAMBOZEN) Vapouriz E-liquid Raspberry heeft de smaak van frambozen. De vloeistof is verkrijgbaar met en zonder nicotine. De PG/VG verhouding is 70/30 zodat de Vapouriz Raspberry e-liquid g

€ 3,99
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

RASPBERRY (FRAMBOZEN)
Vapouriz E-liquid Raspberry heeft de smaak van frambozen. De vloeistof is verkrijgbaar met en zonder nicotine. De PG/VG verhouding is 70/30 zodat de Vapouriz Raspberry e-liquid geschikt is voor de meeste apparaten.


Inhoud : 10ml
Nicotinesterkte : nicotine vrij en 6 mg
Verhouding PG / VG : 70 / 30
Primaire smaak : Frambozen
Productie land : Engeland

Over ons

Welkom in de webshop van Van Berlikum Sales BV!
 
Zowel via vele verkooppunten in Nederland als ook online bieden wij u een ruim assortiment producten op het gebied van electronisch roken.
Ons assortiment bevat zowel e-sigaretten, vaporizers alsook bijbehorende navullingen (cartomizers) en  liquids van diverse merken zoals bijvoorbeeld Gamucci, Vapouriz en TruVape.
 
Kies naast de diverse typen hardware uit de diverse cartomizers en liquids. Te verkrijgen zowel met als zonder nicotine.  Al onze producten zijn veilig, gecertificeerd en voldoen aan de wetgeving.
 
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen per email:  info@vanberlikumsales.nl
 

Beoordeling

Alle producten worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan alle bestaande consumenten- en handels wetten in de markten waarin ze worden verkocht. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u contact opnemen via de button "snel naar", "contact".
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Bent u 18 jaar of ouder?