0
Winkelwagen
€ 0,00
Startersets / Starterkits - Vaporizers /

Vaporlinq Next vaporizer

Vaporlinq Next vaporizer
Vaporlinq Next vaporizer

De VaporLinQ Next is wellicht uw next step.  Dit model is eveneens handzaam in de palm van uw hand, is niet opvallend en biedt ook de mogelijkheid om te cloud chasen, wat inhoudt dat u meer vape kunt

€ 29,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De VaporLinQ Next is wellicht uw next step.  Dit model is eveneens handzaam in de palm van uw hand, is niet opvallend en biedt ook de mogelijkheid om te cloud chasen, wat inhoudt dat u meer vape kunt genereren. Dit wordt bewerkstelligd door de subohm-weerstand die zich in de clearomizer/tank bevindt. Met de regelbare luchttoevoer kunt u uw Next helemaal openzetten zodat u meer damp genereert. Als u de luchttoevoer dicht draait vormt zich een reguliere hoeveelheid damp.

De Vaporlinq Next is verkrijgbaar in diverse kleuren en wordt geleverd inclusief oplader, USB stekker en 2 reserve coils. De batterij van de Vaporlinq Next heeft een vermogen van 1.100mAh.

Indien u de optimale werking van cloud chasen wilt gebruiken raden wij u dringend aan voor de NIET-nicotinehoudende e-liquid te kiezen, in dit geval een 0 mg e-liquid. Wanneer u toch enige nicotine wilt toevoegen, is het mogelijk dat u 3 mg gebruikt of een 6 mg en 0 mg mixed in de verhouding van maximaal 50% 6 mg en 50% vult met 0 mg houdende e-liquid.

Over ons

Welkom in de webshop van Van Berlikum Sales BV!
 
Zowel via vele verkooppunten in Nederland als ook online bieden wij u een ruim assortiment producten op het gebied van electronisch roken.
Ons assortiment bevat zowel e-sigaretten, vaporizers alsook bijbehorende navullingen (cartomizers) en  liquids van diverse merken zoals bijvoorbeeld Gamucci, Vapouriz en TruVape.
 
Kies naast de diverse typen hardware uit de diverse cartomizers en liquids. Te verkrijgen zowel met als zonder nicotine.  Al onze producten zijn veilig, gecertificeerd en voldoen aan de wetgeving.
 
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen per email:  info@vanberlikumsales.nl
 

Beoordeling

Alle producten worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan alle bestaande consumenten- en handels wetten in de markten waarin ze worden verkocht. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u contact opnemen via de button "snel naar", "contact".
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Bent u 18 jaar of ouder?