0
Winkelwagen
€ 0,00
E-Liquids op Merk / VaporlinQ /

VaporlinQ e-liquid Fresh Green Apple

Vaporlinq Fresh Green Apple e-liquid verkrijgbaar bij Gamucci.nl
VaporlinQ e-liquid Fresh Green Apple

Vaporlinq Fresh Green Apple e-liquid heeft de smaak van groene appel. De vloeistof (e-liquid) is verkrijgbaar met en zonder nicotine. 

€ 4,95
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Deze in Nederland geproduceerde Vaporlinq Fresh Green Apple e-liquid heeft de smaak van groene appel. De vloeistof (e-liquid) is verkrijgbaar met en zonder nicotine. 
De Vaporlinq Fresh Green Apple e-liquid wordt geleverd in een flesje van 10ml met kindveilige sluiting en naald vulsysteem. In de verpakking treft u een bijsluiter welke dient als handleiding voor juist gebruik van dit product.  De Vaporlinq Fresh Green Apple e-liquids hebben een verhouding PG/VG van 70/30 en zijn derhalve te gebruiken in de meeste elektrische sigaretten

Inhoud:                          10 ML 
Nicotine sterkten:  0 MG / 6 MG / 12 MG 
Verhouding:              70% PG (Propyleenglycol), 30% VG (Vegitable Glycerine)
Primaire smaken:   Appel
Gemaakt in:               Nederland

Over ons

Welkom in de webshop van Van Berlikum Sales BV!
 
Zowel via vele verkooppunten in Nederland als ook online bieden wij u een ruim assortiment producten op het gebied van electronisch roken.
Ons assortiment bevat zowel e-sigaretten, vaporizers alsook bijbehorende navullingen (cartomizers) en  liquids van diverse merken zoals bijvoorbeeld VaporlinQ, Flavourtec en Vapouriz.
 
Kies naast de diverse typen hardware uit de diverse cartomizers en liquids. Te verkrijgen zowel met als zonder nicotine.  Al onze producten zijn veilig, gecertificeerd en voldoen aan de wetgeving.
 
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen per email:  info@vanberlikumsales.nl
 

Beoordeling

Alle producten worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan alle bestaande consumenten- en handels wetten in de markten waarin ze worden verkocht. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u contact opnemen via de button "snel naar", "contact".
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Bent u 18 jaar of ouder?