0
Winkelwagen
€ 0,00
E-Liquids op Merk /

VaporlinQ

Vaporlinq e-liquids worden in Nederland geproduceerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De liquids zijn verkrijgbaar in diverse smaken en met verschillende nicotinegehaltes. De PG-VG verhouding is 70% - 30%.


Weergave:
 


Bezig met laden...
VaporlinQ Smooth Tobacco
Vaporlinq Smooth Tobacco e-liquid heeft de smaak van tabak met een ondertoon van vanille en kaneel.
4,95 incl. btw
VaporlinQ Famous Red Tobacco
VaporlinQ Famous Red Tobacco e-liquid heeft de smaak tabak.
4,95 incl. btw
VaporlinQ e-liquid Neutral Delight
Vaporlinq E-liquid Neutral Delight is een neutrale smaakloze e-liquid. De vloeistof is verkrijgbaar met en zonder nicotine. De PG/VG verhouding is 70/30...
4,95 incl. btw
VaporlinQ e-liquid Menthol
Deze in Nederland geproduceerde Vaporlinq Pure Menthol e-liquid heeft de smaak van frisse menthol met wat mint. De Pure Menthol vloeistof (e-liquid) is...
4,95 incl. btw
VaporLinQ e-liquid Tasty Fruit Mint
Vaporlinq E-liquid Tasty Fruit Mint heeft de smaak van mint, meloen, bessen en quave en is geschikt voor gebruik in elektronische sigaretten en vapourizers.
4,95 incl. btw
VaporlinQ e-liquid Fresh Green Apple
Vaporlinq Fresh Green Apple e-liquid heeft de smaak van groene appel. De vloeistof (e-liquid) is verkrijgbaar met en zonder nicotine. 
4,95 incl. btw
VaporlinQ e-liquid Sweet Heaven (fruit)
Deze Vaporlinq-e-liquid heeft de smaak van zwarte bessen en kersen met een hint van cola en is geschikt voor gebruik in elektronische sigaretten en vapourizers.
4,95 incl. btw
VaporlinQ e-liquid Tropical Passion
Deze in Nederland geproduceerde Vaporlinq Tropical Passion e-liquid heeft de smaak van tropisch fruit, zoals perzik, ananas en kokos.  De vloeistof...
4,95 incl. btw
VaporlinQ e-liquid Intense Liquor (drank)
Deze in Nederland geproduceerde Vaporlinq Intense Liquor e-liquid heeft de smaak van Amaretto en Bourbon . De vloeistof (e-liquid) is verkrijgbaar met en...
4,95 incl. btw

Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers
(Bovenstaande waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende varianten van dit product).

Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.


Over ons

Welkom in de webshop van Van Berlikum Sales BV!
 
Zowel via vele verkooppunten in Nederland als ook online bieden wij u een ruim assortiment producten op het gebied van electronisch roken.
Ons assortiment bevat zowel e-sigaretten, vaporizers alsook bijbehorende navullingen (cartomizers) en  liquids van diverse merken zoals bijvoorbeeld VaporlinQ, Flavourtec en Vapouriz.
 
Kies naast de diverse typen hardware uit de diverse cartomizers en liquids. Te verkrijgen zowel met als zonder nicotine.  Al onze producten zijn veilig, gecertificeerd en voldoen aan de wetgeving.
 
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen per email:  info@vanberlikumsales.nl
 

Beoordeling

Alle producten worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan alle bestaande consumenten- en handels wetten in de markten waarin ze worden verkocht. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u contact opnemen via de button "snel naar", "contact".
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Bent u 18 jaar of ouder?