0
Winkelwagen
€ 0,00
Startersets / Starterkits - Vaporizers /

Truvape TruSonic vaporizer red or black

Truvape TruSonic vaporizer red or black

De Truvape TruSonic vaporizer is een vaporizer voor zowel de beginnende als gevorderde damper. De TruSonic is geschikt voor alle soorten liquids. De batterij heeft een capaciteit van 1.500mHa.

€ 29,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De Truvape TruSonic vaporizer is een vaporizer voor zowel de beginnende als gevorderde damper. De TruSonic is dan ook geschikt voor alle soorten liquids.
De batterij van de TruSonic heeft een capaciteit van 1.500 mAh batterij met een weerstand van 0.4 ohm.
 
De clearomizer heeft een inhoud van 1.5ml en wordt vanaf de bovenkant gevuld, dit voorkomt lekkage.  De TruSonic heeft een eenvoudig te plaatsen en af te nemen magnetisch kapje om het mondstuk te bedekken indien niet in gebruik.  Als beveiliging schakelt de vaporizer automatisch uit op het moment dat er geen e-liquid in het reservoir aanwezig is. Deze ingebouwde beveiliging, het zogenaamde anti "dry-burn" mechanisme voorkomt het verbranden van de coil als de coil wordt verhit zonder dat er e-liquid aanwezig is.
 
Het mondstuk is eenvoudig af te nemen indien u de coil, danwel het mondstuk zelf wilt vervangen. Tevens kunt u handmatig de luchtinlaat aanpassen om meer of minder damp te creëren.
 
De TruSonic wordt geleverd in een verpakking inclusief een oplaadkabel voorzien van een USB stekker, een reserve mondstukje en een reserve coil.
 

Over ons

Welkom in de webshop van Van Berlikum Sales BV!
 
Zowel via vele verkooppunten in Nederland als ook online bieden wij u een ruim assortiment producten op het gebied van electronisch roken.
Ons assortiment bevat zowel e-sigaretten, vaporizers alsook bijbehorende navullingen (cartomizers) en  liquids van diverse merken zoals bijvoorbeeld Gamucci, Vapouriz en TruVape.
 
Kies naast de diverse typen hardware uit de diverse cartomizers en liquids. Te verkrijgen zowel met als zonder nicotine.  Al onze producten zijn veilig, gecertificeerd en voldoen aan de wetgeving.
 
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen per email:  info@vanberlikumsales.nl
 

Beoordeling

Alle producten worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan alle bestaande consumenten- en handels wetten in de markten waarin ze worden verkocht. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u contact opnemen via de button "snel naar", "contact".
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Bent u 18 jaar of ouder?