0
Winkelwagen
€ 0,00
The Coffee House e-liquids zijn ontwikkeld en worden geproduceerd in Engeland door de experts van Vapouriz Labs. Ontwikkeld om een rijke volle smaak en een indrukwekkende damp productie te garanderen.
Coffee House liquids zijn aromatisch van smaak en dienen gebruikt te worden in een sub-ohm vaping apparaat.


Weergave:
 


Bezig met laden...
Caramel Macchiato 50ml e-liquid by The Coffee House
Door de toevoeging van “fresh-brewed” Espresso, vanille siroop en caramel saus heeft deze Caramel Macchiato e-liquid een zoete, zachte maar toch robuuste...
19,99 incl. btw
Coconut Cappuccino 50ml e-liquid by The Coffee House
Coconut Cappuccino e-Liquid van The Coffee House geeft a fluweelzachte smaak van cappuccino met een verfrissende hint van kokosnoot. Deze Vape&Shake...
19,99 incl. btw
Hot Shot Nicotine Booster 18mg
Nicotine Shot by Hot Shot Door toevoeging van 10ml Nicotine Shot 18mg met neutrale smaak bij 50ml Shake&Vape e-liquid resulteert dit in 60ml e-liquid met...
2,65 incl. btw

Over ons

Welkom in de webshop van Van Berlikum Sales BV!
 
Zowel via vele verkooppunten in Nederland als ook online bieden wij u een ruim assortiment producten op het gebied van electronisch roken.
Ons assortiment bevat zowel e-sigaretten, vaporizers alsook bijbehorende navullingen (cartomizers) en  liquids van diverse merken zoals bijvoorbeeld Gamucci, Vapouriz en TruVape.
 
Kies naast de diverse typen hardware uit de diverse cartomizers en liquids. Te verkrijgen zowel met als zonder nicotine.  Al onze producten zijn veilig, gecertificeerd en voldoen aan de wetgeving.
 
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen per email:  info@vanberlikumsales.nl
 

Beoordeling

Alle producten worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan alle bestaande consumenten- en handels wetten in de markten waarin ze worden verkocht. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u contact opnemen via de button "snel naar", "contact".
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Bent u 18 jaar of ouder?