0
Winkelwagen
€ 0,00
Startersets / Cartomizers /

Magic Mist Everest Cartomizer Tobacco 06mg Low

Magic Mist Everest Cartomizer Tobacco 06mg Low
Magic Mist Everest Cartomizer Tobacco 06mg Low

De Magic Mist Everest cartomizer is passend voor de Gamucci en Vapestick e-sigaret. De Magic Mist cartomizer XL Tobacco bevat 6 mg nicotine. Iedere navul verpakking bevat 5 cartomizers

€ 13,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De Magic Mist Everest cartomizer is passend voor diverse batterijen waaronder Gamucci en Vapestick. De Magic Mist cartomizer XL Tobacco Low bevat 6 mg nicotine. Iedere navul verpakking bevat 5 cartomizers met een inhoud van 1,8ml vloeistof. Tevens is er een gebruiksaanwijzing bijgesloten.

Over ons

Welkom in de webshop van Van Berlikum Sales BV!
 
Zowel via vele verkooppunten in Nederland als ook online bieden wij u een ruim assortiment producten op het gebied van electronisch roken.
Ons assortiment bevat zowel e-sigaretten, vaporizers alsook bijbehorende navullingen (cartomizers) en  liquids van diverse merken zoals bijvoorbeeld VaporlinQ, Flavourtec en Vapouriz.
 
Kies naast de diverse typen hardware uit de diverse cartomizers en liquids. Te verkrijgen zowel met als zonder nicotine.  Al onze producten zijn veilig, gecertificeerd en voldoen aan de wetgeving.
 
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen per email:  info@vanberlikumsales.nl
 

Beoordeling

Alle producten worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan alle bestaande consumenten- en handels wetten in de markten waarin ze worden verkocht. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u contact opnemen via de button "snel naar", "contact".
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Bent u 18 jaar of ouder?