0
Winkelwagen
€ 0,00
Kimsun Slim2R

Deze Kimsun SLIM2R is een zogenaamde 'POD MOD' met een 1.100mAh batterij en een 2ml "click" Atomizer, voor beginnende en meer ervaren dampers.

Standaard levertijd

Maximaal 3 werkdagen

€ 32,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Deze Kimsun SLIM2R is een zogenaamde 'POD MOD' met een 1.100mAh batterij en een 2ml "click" Atomizer,  voor beginnende en meer ervaren dampers. De coil weerstand is 0.25 Ohm.
De SLIM2R wordt standaard geleverd met een reserve navulbare atomizer. 

De SLIM2R navulbare atomizer is ook los verkrijgbaar.  De SLIM2R atomizer dient na ongeveer 10x navullen te worden vervangen.

De verpakking bevat:
1x   MOD batterij
1x  SLIM2R Atomizer
1x  USB oplaadkabel
1x  Handleiding

Over ons

Welkom in de webshop van Van Berlikum Sales BV!
 
Zowel via vele verkooppunten in Nederland als ook online bieden wij u een ruim assortiment producten op het gebied van electronisch roken.
Ons assortiment bevat zowel e-sigaretten, vaporizers alsook bijbehorende navullingen (cartomizers) en  liquids van diverse merken zoals bijvoorbeeld Gamucci, Vapouriz en TruVape.
 
Kies naast de diverse typen hardware uit de diverse cartomizers en liquids. Te verkrijgen zowel met als zonder nicotine.  Al onze producten zijn veilig, gecertificeerd en voldoen aan de wetgeving.
 
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen per email:  info@vanberlikumsales.nl
 

Beoordeling

Alle producten worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan alle bestaande consumenten- en handels wetten in de markten waarin ze worden verkocht. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u contact opnemen via de button "snel naar", "contact".
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Bent u 18 jaar of ouder?