0
Winkelwagen
€ 0,00
De Hexa Pods zijn speciaal ontworpen voor en passen dus alleen op de batterij van de Hexa Starterkit. De Pods zijn voorgevuld met Hexa Nic-hybrid Nicotine (zgn Nic-Salt liquid) met een nicotinegehalte van 20mg. De Hexa Pods hebben een PG-VG verhouding van 50%-50% en zijn verkrijgbaar in diverse smaken. De inhoud van een Pod (navulling) is 2ml.
De Pods worden per twee stuks geleverd.


Weergave:
 


Bezig met laden...
Hexa 2.0 Pod systeem starterkit
De Hexa 2.0 starterkit is een elektronische sigaret met het zogenaamde Pod-systeem. De capaciteit van de batterij is 350mAh en kan worden opgeladen.
19,95 incl. btw
Hexa 2.0 Pod Tobacco 20mg
De Hexa Pod 2.0 Tobacco is gevuld met vloeistof met tabaksmaak
7,95 incl. btw
Hexa 2.0 Pod (navulling) Menthol 20mg
De Hexa 2.0 Pod Menthol 20mg is gevuld met een vloeistof met mentholsmaak. De Pods hebben een inhoud van 2ml en zijn niet hervulbaar. Ieder verpakking bevat...
7,95 incl. btw
Hexa 2.0 Pod (navulling) Tabak-Menthol 20mg
De Hexa 2.0 Pod Tabak-Menthol 20mg is gevuld met een vloeistof met een tabak-mentholsmaak. De Pods hebben een inhoud van 2ml en zijn niet hervulbaar.
7,95 incl. btw
Hexa 2.0 Pod (navulling) Blueberry 20mg
De Hexa 2.0 Pod Blueberry 20mg is gevuld met een vloeistof met een Blueberry (bessen) smaak. De Pods hebben een inhoud van 2ml en zijn niet hervulbaar.
7,95 incl. btw
Hexa 1.0 Pod (navulling) Tobacco 20mg
De Hexa Pod Tobacco 20mg is gevuld met vloeistof met tabaksmaak. De Pods hebben een inhoud van 2ml en zijn niet hervulbaar. Ieder verpakking bevat 2 Pods en...
7,95 incl. btw
Hexa 1.0 Pod (navulling) Tabak-Menthol 20mg
De Hexa Pod Tabak-Menthol 20mg is gevuld met een vloeistof met een tabak-mentholsmaak. De Pods hebben een inhoud van 2ml en zijn niet hervulbaar. Ieder...
7,95 incl. btw
Hexa 1.0 Pod (navulling) Menthol 20mg
De Hexa Pod Menthol 20mg is gevuld met een vloeistof met mentholsmaak. De Pods hebben een inhoud van 2ml en zijn niet hervulbaar. Ieder verpakking bevat 2...
7,95 incl. btw
Hexa 1.0 Pod (navulling) Blueberry 20mg
De Hexa Pod Blueberry 20mg is gevuld met een vloeistof met een Blueberry (bessen) smaak. De Pods hebben een inhoud van 2ml en zijn niet hervulbaar. Ieder...
7,95 incl. btw

Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers
(Bovenstaande waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende varianten van dit product).

Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten.


Over ons

Welkom in de webshop van Van Berlikum Sales BV!
 
Zowel via vele verkooppunten in Nederland als ook online bieden wij u een ruim assortiment producten op het gebied van electronisch roken.
Ons assortiment bevat zowel e-sigaretten, vaporizers alsook bijbehorende navullingen (cartomizers) en  liquids van diverse merken zoals bijvoorbeeld VaporlinQ, Flavourtec en Vapouriz.
 
Kies naast de diverse typen hardware uit de diverse cartomizers en liquids. Te verkrijgen zowel met als zonder nicotine.  Al onze producten zijn veilig, gecertificeerd en voldoen aan de wetgeving.
 
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen per email:  info@vanberlikumsales.nl
 

Beoordeling

Alle producten worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan alle bestaande consumenten- en handels wetten in de markten waarin ze worden verkocht. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u contact opnemen via de button "snel naar", "contact".
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Bent u 18 jaar of ouder?