0
Winkelwagen
€ 0,00
Startersets / Starterkits - Vaporizers /

Hexa Pod systeem starterkit

Hexa Pod systeem starterkit
Hexa Pod systeem starterkit

De Hexa starterkit is een elektronische sigaret met het zogenaamde Pod-systeem. De capaciteit van de batterij is 350mAh en kan worden opgeladen. Bij gebruik van de Hexa kit hoeft geen knop ingedrukt t

€ 19,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De Hexa starterkit is een elektronische sigaret met het zogenaamde Pod-systeem. De capaciteit van de batterij is 350mAh en kan worden opgeladen. Bij gebruik van de Hexa kit hoeft geen knop ingedrukt te worden.  Iedere verpakking bevat  1x starterkit inclusief één Pod met tabaksmaak 20mg en een USB lader.
De Hexa kan uitsluitend gebruikt worden in combinatie met de Hexa Pods die beschikbaar zijn in 4 smaken. De beschikbare smaken zijn Tabak, Menthol, Tabak/Menthol en Blueberry. Het magnetisch kliksysteem maakt het vervangen van de Pods eenvoudig. 

 De Pods zijn voorgevuld met Hexa Nic-salts Nicotine met een nicotinegehalte van 20mg. De Hexa Pods hebben een verhouding van 50PG/50VG en ieder Pod bevat 2ml vloeistof. 

De Hexa wordt geleverd inclusief een USB lader; een magnetische houder waar de batterij in geplaatst kan worden. Door de slanke vormgeving kan de Hexa makkelijk worden meegenomen. 

 

Over ons

Welkom in de webshop van Van Berlikum Sales BV!
 
Zowel via vele verkooppunten in Nederland als ook online bieden wij u een ruim assortiment producten op het gebied van electronisch roken.
Ons assortiment bevat zowel e-sigaretten, vaporizers alsook bijbehorende navullingen (cartomizers) en  liquids van diverse merken zoals bijvoorbeeld Gamucci, Vapouriz en TruVape.
 
Kies naast de diverse typen hardware uit de diverse cartomizers en liquids. Te verkrijgen zowel met als zonder nicotine.  Al onze producten zijn veilig, gecertificeerd en voldoen aan de wetgeving.
 
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen per email:  info@vanberlikumsales.nl
 

Beoordeling

Alle producten worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan alle bestaande consumenten- en handels wetten in de markten waarin ze worden verkocht. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u contact opnemen via de button "snel naar", "contact".
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Bent u 18 jaar of ouder?