0
Winkelwagen
€ 0,00
Gamucci Micro Batterij
Gamucci Micro Batterij

De Gamucci Micro batterij is de vervangende of reserve batterij voor de Gamucci Micro herlaadbare E-sigaret.

€ 9,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De Gamucci Micro batterij is de vervangende of reserve batterij voor de Gamucci Micro herlaadbare E-sigaret.

De populaire Gamucci Micro USB Starter Kit biedt het beste in e-sigaret technologie, met de wetenschap dat deze elektronische sigaret gemaakt en ontwikkeld is voor en door (ex)rokers.

De Gamucci Micro USB Starter Kit is alles wat je nodig hebt voor of om de switch te maken naar elektronisch roken of “dampen”.

Ondanks dat de Gamucci Micro USB Starter Kit bevat alles wat je nodig hebt om te starten met het dampen/vapen, is een reserve batterij natuurlijk super handig!

De Gamucci Micro batterij is een hi-power oplaadbare batterij op te laden met de Gamucci Micro USB Lader. De Gamucci Micro oplaadbare batterij kan tot 300 keer worden opgeladen en de batterij is vooraf opgeladen, zodat je het product gelijk kunt gaan gebruiken!

Als je een Gamucci Micro starterkit met 2e batterij wilt kun je ook onze Gamucci Micro Duo Starterkit proberen.

Over ons

Welkom in de webshop van Van Berlikum Sales BV!
 
Zowel via vele verkooppunten in Nederland als ook online bieden wij u een ruim assortiment producten op het gebied van electronisch roken.
Ons assortiment bevat zowel e-sigaretten, vaporizers alsook bijbehorende navullingen (cartomizers) en  liquids van diverse merken zoals bijvoorbeeld Gamucci, Vapouriz en TruVape.
 
Kies naast de diverse typen hardware uit de diverse cartomizers en liquids. Te verkrijgen zowel met als zonder nicotine.  Al onze producten zijn veilig, gecertificeerd en voldoen aan de wetgeving.
 
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen per email:  info@vanberlikumsales.nl
 

Beoordeling

Alle producten worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan alle bestaande consumenten- en handels wetten in de markten waarin ze worden verkocht. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u contact opnemen via de button "snel naar", "contact".
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Bent u 18 jaar of ouder?