0
Winkelwagen
€ 0,00
E-Liquids op smaak /

Fruit smaken

Hier vind je een overzicht van alle e-liquids met een fruitsmaak in ons assortiment


Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
Flavourtec Iced Strawberry
Flavourtec Iced Strawberry E-Liquid fruit met de smaak van aarbeien en een shotje frisse mint, voor gebruik in elektrische sigaretten en vapourizers. 
3,49 incl. btw
Flavourtec Exotic Fruits
Flavourtec Exotic Fruits E-Liquid is een fruit liquid met de smaak van een mix van zoete exotische tropische vruchten en geschikt voor het gebruik in...
3,49 incl. btw
Flavourtec Banana
Flavourtec Banana E-Liquid is een fruit liquid met de smaak van zoete banaan en geschikt voor het gebruik in elektrische sigaretten en vapourizers.  
3,49 incl. btw
Flavourtec Blueberry
Flavourtec Blueberry E-Liquid is een fruit liquid met de smaak van blauwe bosbessen en geschikt voor het gebruik in elektrische sigaretten en vapourizers.  
3,49 incl. btw
Flavourtec Strawberry
Flavourtec Strawberry E-Liquid is een fruit liquid met de smaak van aardbei, voor gebruik in elektrische sigaretten en vapourizers. 
3,49 incl. btw
Flavourtec Watermelon
Flavourtec Watermelon is een fruit e-liquid, met de smaak van watermeloen, voor gebruik in elektronische sigaretten.
3,49 incl. btw
Flavourtec Mango
Flavourtec Mango is een fruit e-liquid, met de smaak van mango, voor gebruik in elektronische sigaretten.
3,49 incl. btw
Flavourtec Apple
Flavourtec Apple is een fruit e-liquid, met de smaak van appel, voor gebruik in elektronische sigaretten. Deze e-liquid wordt geleverd in een flesje van...
3,49 incl. btw
Flavourtec Passion Fruit
Flavourtec Passion Fruit is een fruit e-liquid, met de smaak van passievrucht, voor gebruik in elektronische sigaretten.
3,49 incl. btw
Flavourtec Sweet Cherry
Flavourtec Sweet Cherrry E-Liquid is een fruit e-liquid met de smaak van zoete kersen, voor gebruik in elektronische sigaretten en vaporizers.
3,49 incl. btw
VaporLinQ e-liquid Tasty Fruit Mint
Vaporlinq E-liquid Tasty Fruit Mint heeft de smaak van mint, meloen, bessen en quave en is geschikt voor gebruik in elektronische sigaretten en vapourizers.
4,95 incl. btw
VaporlinQ e-liquid Fresh Green Apple
Vaporlinq Fresh Green Apple e-liquid heeft de smaak van groene appel. De vloeistof (e-liquid) is verkrijgbaar met en zonder nicotine. 
4,95 incl. btw
VaporlinQ e-liquid Sweet Heaven (fruit)
Deze Vaporlinq-e-liquid heeft de smaak van zwarte bessen en kersen met een hint van cola en is geschikt voor gebruik in elektronische sigaretten en vapourizers.
4,95 incl. btw
VaporlinQ e-liquid Tropical Passion
Deze in Nederland geproduceerde Vaporlinq Tropical Passion e-liquid heeft de smaak van tropisch fruit, zoals perzik, ananas en kokos.  De vloeistof...
4,95 incl. btw
Flavourtec American Stars Mr Melon
Flavourtec American Stars Mr Melon E-liquid is een fruit e-liquid met de smaak honingmeloen, papaya en mango voor gebruik in elektronische sigaretten en...
3,49 incl. btw
American Stars Flavourtec Jamaican Fruits
Flavourtec American Stars Jamaican Fruits E-liquid is een e-liquid met de smaak ananassap, zongerijpte perzik en een tipje amaretto, voor gebruik in...
3,49 incl. btw
American Stars Flavourtec Blue Berry Cheesecake
Flavourtec American Stars Blue Berry Cheesecake E-liquid is een fruit e-liquid met de smaak van cheesecake, voor gebruik in elektronische sigaretten en...
3,49 incl. btw
American Stars Flavourtec Big Swapple
Flavourtec American Style Big Swapple E-Liquid is een zoet-zure e-liquid, met de smaak van zure appel snoepjes, voor gebruik in elektronische sigaretten en...
3,49 incl. btw
American Stars Flavourtec Strawberry Fields
Flavourtec American Stars E-liquid is een fruit e-liquid met de smaak van aardbeien, voor gebruik in elektronische sigaretten en vaporizers.
3,49 incl. btw
American Stars Flavourtec Peach's Peaches
Flavourtec American Stars Peach's Peaches e-liquid, met de smaak van perzikken, voor gebruik in elektronische sigaretten en vaporizers
3,49 incl. btw
   1  2  

Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers
(Bovenstaande waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende varianten van dit product).

Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.


Over ons

Welkom in de webshop van Van Berlikum Sales BV!
 
Zowel via vele verkooppunten in Nederland als ook online bieden wij u een ruim assortiment producten op het gebied van electronisch roken.
Ons assortiment bevat zowel e-sigaretten, vaporizers alsook bijbehorende navullingen (cartomizers) en  liquids van diverse merken zoals bijvoorbeeld VaporlinQ, Flavourtec en Vapouriz.
 
Kies naast de diverse typen hardware uit de diverse cartomizers en liquids. Te verkrijgen zowel met als zonder nicotine.  Al onze producten zijn veilig, gecertificeerd en voldoen aan de wetgeving.
 
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen per email:  info@vanberlikumsales.nl
 

Beoordeling

Alle producten worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan alle bestaande consumenten- en handels wetten in de markten waarin ze worden verkocht. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u contact opnemen via de button "snel naar", "contact".
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Bent u 18 jaar of ouder?