0
Winkelwagen
€ 0,00
E-LIQUIDS / Flavourtec Tobacco /

Flavourtec RY4 Tobacco

Flavourtec RY4 Tobacco

Flavourtec RY4 E-liquid is een tabak met een zoete smaak, gebaseerd op traditionele Oriëntaalse tabak voor gebruik in elektronische sigaretten en vaporizers.

€ 3,49
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De Flavourtec RY4 Tobacco  E-liquid is een tabak liquid met een zoete smaak, gebaseerd op traditionele Oriëntaalse tabak voor gebruik in elektronische sigaretten en vapourizers. 

Deze e-liquid wordt geleverd in een flesje van 10ml met kindveilige sluiting en naald vulsysteem. In de verpakking zit een bijsluiter welke dient als handleiding voor juist gebruik van dit product.   De Flavourtec e-liquids hebben een verhouding PG/VG van 70/30.

De Flavourtec RY4 e-liquid is verkrijgbaar in diverse nicotine sterkten en ook zonder nicotine.

Over ons

Welkom in de webshop van Van Berlikum Sales BV!
 
Zowel via vele verkooppunten in Nederland als ook online bieden wij u een ruim assortiment producten op het gebied van electronisch roken.
Ons assortiment bevat zowel e-sigaretten, vaporizers alsook bijbehorende navullingen (cartomizers) en  liquids van diverse merken zoals bijvoorbeeld Gamucci, Vapouriz en TruVape.
 
Kies naast de diverse typen hardware uit de diverse cartomizers en liquids. Te verkrijgen zowel met als zonder nicotine.  Al onze producten zijn veilig, gecertificeerd en voldoen aan de wetgeving.
 
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen per email:  info@vanberlikumsales.nl
 

Beoordeling

Alle producten worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan alle bestaande consumenten- en handels wetten in de markten waarin ze worden verkocht. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u contact opnemen via de button "snel naar", "contact".
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Bent u 18 jaar of ouder?