0
Winkelwagen
€ 0,00
E-LIQUIDS /

Flavourtec Menthol / Specials

Flavourtec is een Europese e-liquid fabrikant, die in haar producten uitsluitend grondstoffen van Europese oorsprong gebruikt. Flavourtec biedt een enorm assortiment aan uiteenlopende smaken, verdeeld over 3 lijnen: Flavourtec Premium, Iced Series en de populaire American Stars.
Onderstaand ziet u een overzicht van de Flavourtec e-liquids met diverse speciale smaken. Al deze varianten zijn beschikbaar met en zonder nicotine.


Weergave:
 


Bezig met laden...
Flavourtec Menthol
Flavourtec Menthol E-Liquid is een e-liquid met een frisse smaak van menthol voor gebruik in elektronische sigaretten en vaporizers.
3,49 incl. btw
Flavourtec Spearmint / Green Mint
Flavourtec Spearmint E-Liquid is een frisse e-liquid, met de smaak van spearmint, voor gebruik in elektronische sigaretten en vapourizers.
3,49 incl. btw
Flavourtec Vanilla
Flavourtec Vanilla E-Liquid is een e-liquid met de smaak van vanille, voor gebruik in elektronische sigaretten en vapourizers.
3,49 incl. btw

Over ons

Welkom in de webshop van Van Berlikum Sales BV!
 
Zowel via vele verkooppunten in Nederland als ook online bieden wij u een ruim assortiment producten op het gebied van electronisch roken.
Ons assortiment bevat zowel e-sigaretten, vaporizers alsook bijbehorende navullingen (cartomizers) en  liquids van diverse merken zoals bijvoorbeeld Gamucci, Vapouriz en TruVape.
 
Kies naast de diverse typen hardware uit de diverse cartomizers en liquids. Te verkrijgen zowel met als zonder nicotine.  Al onze producten zijn veilig, gecertificeerd en voldoen aan de wetgeving.
 
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen per email:  info@vanberlikumsales.nl
 

Beoordeling

Alle producten worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan alle bestaande consumenten- en handels wetten in de markten waarin ze worden verkocht. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u contact opnemen via de button "snel naar", "contact".
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Bent u 18 jaar of ouder?