0
Winkelwagen
€ 0,00
E-LIQUIDS / Flavourtec Intense /

Flavourtec Intense e-liquid Pistachio Milk

Flavourtec Intense e-liquid Pistachio Milk
Flavourtec Intense e-liquid Pistachio Milk

Flavourtec Intense Fruity Gum E-Liquid, romige e-liquid met de smaak van pistache noten en melk. De Flavourtec Pistachio Milk High VG e-liquid (50% VG) is verkrijgbaar in verschillende nicotine sterk

€ 4,49
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Flavourtec Intense Fruity Gum E-Liquid,  romige e-liquid met de smaak van pistache noten en melk. De Flavourtec Pistachio Milk High VG e-liquid (50% VG) is verkrijgbaar in verschillende nicotine sterkten en ook zonder nicotine. Deze e-liquid wordt geleverd in een flesje met kindveilige sluiting en naald vulsysteem. In de verpakking treft u een bijsluiter welke dient als handleiding voor juist gebruik van dit product.
Inhoud: 10ml
Smaak: Pistache noten, melk
PG-VG verhouding: 50% - 50%
Nicotine sterkten : 0mg / 3mg / 6mg / 12mg / 18mg
Geproduceerd in: Europa
 

Over ons

Welkom in de webshop van Van Berlikum Sales BV!
 
Zowel via vele verkooppunten in Nederland als ook online bieden wij u een ruim assortiment producten op het gebied van electronisch roken.
Ons assortiment bevat zowel e-sigaretten, vaporizers alsook bijbehorende navullingen (cartomizers) en  liquids van diverse merken zoals bijvoorbeeld Gamucci, Vapouriz en TruVape.
 
Kies naast de diverse typen hardware uit de diverse cartomizers en liquids. Te verkrijgen zowel met als zonder nicotine.  Al onze producten zijn veilig, gecertificeerd en voldoen aan de wetgeving.
 
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen per email:  info@vanberlikumsales.nl
 

Beoordeling

Alle producten worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan alle bestaande consumenten- en handels wetten in de markten waarin ze worden verkocht. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u contact opnemen via de button "snel naar", "contact".
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Bent u 18 jaar of ouder?