0
Winkelwagen
€ 0,00
E-Liquids op Merk /

Intense by Flavourtec

De Flavourtec Intense e-liquid serie is een assortiment High VG liquids bestaande uit diverse desert smaken van Flavourtec met een PG/VG verhouding van 50% - 50%.  Flavourtec is een Europese e-liquid fabrikant, die in haar producten uitsluitend grondstoffen van Europese oorsprong gebruikt. Flavourtec biedt een enorm assortiment aan uiteenlopende smaken, verdeeld over meerdere lijnen. 


Weergave:
 


Bezig met laden...
Flavourtec Intense e-liquid Cinnamon Crunch
Flavourtec Intense Cinnamon Crunch E-Liquid, een romige e-liquid met de smaak van kaneel, ontbijtgranen en melk. De Flavourtec Cinnamon Crunch High VG...
4,49 incl. btw
Flavourtec Intense e-liquid Fruity Gum
Flavourtec Intense Fruity Gum E-Liquid, fruit e-liquid met de smaak van aardbei, kiwi en bubblegum De Flavourtec Fruity Gum High VG e-liquid (50% VG) is...
4,49 incl. btw
Flavourtec Intense e-liquid Lemon Shake
Flavourtec Intense Lemon Shake E-Liquid, romige fruit e-liquid met de smaak van citroen milkshake. De Flavourtec Lemon Shake High VG e-liquid (50% VG) is...
4,49 incl. btw
Flavourtec Intense e-liquid Pistachio Milk
Flavourtec Intense Fruity Gum E-Liquid, romige e-liquid met de smaak van pistache noten en melk. De Flavourtec Pistachio Milk High VG e-liquid (50% VG) is...
4,49 incl. btw

Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers
(Bovenstaande waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende varianten van dit product).

Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.


Over ons

Welkom in de webshop van Van Berlikum Sales BV!
 
Zowel via vele verkooppunten in Nederland als ook online bieden wij u een ruim assortiment producten op het gebied van electronisch roken.
Ons assortiment bevat zowel e-sigaretten, vaporizers alsook bijbehorende navullingen (cartomizers) en  liquids van diverse merken zoals bijvoorbeeld VaporlinQ, Flavourtec en Vapouriz.
 
Kies naast de diverse typen hardware uit de diverse cartomizers en liquids. Te verkrijgen zowel met als zonder nicotine.  Al onze producten zijn veilig, gecertificeerd en voldoen aan de wetgeving.
 
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen per email:  info@vanberlikumsales.nl
 

Beoordeling

Alle producten worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan alle bestaande consumenten- en handels wetten in de markten waarin ze worden verkocht. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u contact opnemen via de button "snel naar", "contact".
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Bent u 18 jaar of ouder?