0
Winkelwagen
€ 0,00
E-Liquids op Merk / Flavourtec Iced Serie /

Flavourtec Iced Strawberry

Flavourtec Iced Strawberry e-liquid verkrijgbaar bij Gamucci.nl
Flavourtec Iced Strawberry

Flavourtec Iced Strawberry E-Liquid fruit met de smaak van aarbeien en een shotje frisse mint, voor gebruik in elektrische sigaretten en vapourizers. 

€ 3,49
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Flavourtec lced Strawberry e-liquid heeft de smaak aardebeien en een shotje mint, en is geschikt voor gebruik in elektrische sigaretten en vapourizers..
Deze e-liquid wordt geleverd in een flesje met kindveilige sluiting en naald vulsysteem. In de verpakking treft u een bijsluiter welke dient als handleiding voor juist gebruik van dit product.

Inhoud flesje: 10ml
Nicotinesterkten: 0mg | 3mg | 6mg | 12mg | 18mg
Verhouding: 70% PG (Propyleenglycol), 30% VG (Vegitable Glycerine)
Primaire smaken: Aardbei, Mint
Geproduceerd in: Polen

Over ons

Welkom in de webshop van Van Berlikum Sales BV!
 
Zowel via vele verkooppunten in Nederland als ook online bieden wij u een ruim assortiment producten op het gebied van electronisch roken.
Ons assortiment bevat zowel e-sigaretten, vaporizers alsook bijbehorende navullingen (cartomizers) en  liquids van diverse merken zoals bijvoorbeeld VaporlinQ, Flavourtec en Vapouriz.
 
Kies naast de diverse typen hardware uit de diverse cartomizers en liquids. Te verkrijgen zowel met als zonder nicotine.  Al onze producten zijn veilig, gecertificeerd en voldoen aan de wetgeving.
 
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen per email:  info@vanberlikumsales.nl
 

Beoordeling

Alle producten worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan alle bestaande consumenten- en handels wetten in de markten waarin ze worden verkocht. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u contact opnemen via de button "snel naar", "contact".
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Bent u 18 jaar of ouder?