0
Winkelwagen
€ 0,00
E-Liquids op Merk /

Flavourtec Iced Serie

Flavourtec is een Europese e-liquid fabrikant, die in haar producten uitsluitend grondstoffen van Europese oorsprong gebruikt. Flavourtec biedt een enorm assortiment aan uiteenlopende smaken, verdeeld over 3 lijnen: Flavourtec Premium, Iced Series en de populaire American Stars.
Onderstaand ziet u een overzicht van de Flavourtec Iced Series e-liquids met diverse smaken. De "Ice smaak" onstaat door de toevoeging van een kleine hoeveel mint aan de liquid. Al deze varianten zijn beschikbaar met en zonder nicotine. De PG/VG verhouding is 70/30.


Weergave:
 


Bezig met laden...
Flavourtec Iced Apple
Flavourtec Iced Apple E-Liquid is een fruit e-liquid met de smaak van appel en een vleugje frisse mint.
3,49 incl. btw
Flavourtec Iced Watermelon
Flavourtec Iced Watermelon e-liquid heeft de smaak van watermeloen met een vleugje mint
3,49 incl. btw
Flavourtec Iced Blueberry
Flavourtec Iced Blueberry E-Liquid is een fruit e-liquid met de smaak van bosbessen en een vleugje frisse mint
3,49 incl. btw
Flavourtec Iced Raspberry
Flavourtec Iced Raspberry E-Liquid is een fruit e-liquid met de smaak van frambozen en een vleugje frisse menthol, voor gebruik in elektronische sigaretten...
3,49 incl. btw
Flavourtec Iced Sour Cherry
Flavourtec Iced Cherry E-Liquid is een fruit e-liquid met de smaak van kersen en een vleugje frisse menthol, voor gebruik in elektronische sigaretten en...
3,49 incl. btw
Flavourtec Iced Strawberry
Flavourtec Iced Strawberry E-Liquid fruit met de smaak van aarbeien en een shotje frisse mint, voor gebruik in elektrische sigaretten en vapourizers. 
3,49 incl. btw

Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers
(Bovenstaande waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende varianten van dit product).

Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.


Over ons

Welkom in de webshop van Van Berlikum Sales BV!
 
Zowel via vele verkooppunten in Nederland als ook online bieden wij u een ruim assortiment producten op het gebied van electronisch roken.
Ons assortiment bevat zowel e-sigaretten, vaporizers alsook bijbehorende navullingen (cartomizers) en  liquids van diverse merken zoals bijvoorbeeld VaporlinQ, Flavourtec en Vapouriz.
 
Kies naast de diverse typen hardware uit de diverse cartomizers en liquids. Te verkrijgen zowel met als zonder nicotine.  Al onze producten zijn veilig, gecertificeerd en voldoen aan de wetgeving.
 
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen per email:  info@vanberlikumsales.nl
 

Beoordeling

Alle producten worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan alle bestaande consumenten- en handels wetten in de markten waarin ze worden verkocht. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u contact opnemen via de button "snel naar", "contact".
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Bent u 18 jaar of ouder?