0
Winkelwagen
€ 0,00
E-LIQUIDS /

Flavourtec Fruit

Flavourtec is een Europese e-liquid fabrikant, die in haar producten uitsluitend grondstoffen van Europese oorsprong gebruikt. Flavourtec biedt een enorm assortiment aan uiteenlopende smaken, verdeeld over 3 lijnen: Flavourtec Premium, Iced Series en de populaire American Stars.
Onderstaand ziet u een overzicht van de Flavourtec e-liquids met diverse fruit smaken. Al deze varianten zijn beschikbaar met en zonder nicotine.


Weergave:
 


Bezig met laden...
Flavourtec Apple
Flavourtec Apple is een fruit e-liquid, met de smaak van appel, voor gebruik in elektronische sigaretten. Deze e-liquid wordt geleverd in een flesje van...
3,49 incl. btw
Flavourtec Banana
Flavourtec Banana E-Liquid is een fruit liquid met de smaak van zoete banaan en geschikt voor het gebruik in elektrische sigaretten en vapourizers.  
3,49 incl. btw
Flavourtec Blueberry
Flavourtec Blueberry E-Liquid is een fruit liquid met de smaak van blauwe bosbessen en geschikt voor het gebruik in elektrische sigaretten en vapourizers.  
3,49 incl. btw
Flavourtec Exotic Fruits
Flavourtec Exotic Fruits E-Liquid is een fruit liquid met de smaak van een mix van zoete exotische tropische vruchten en geschikt voor het gebruik in...
3,49 incl. btw
Flavourtec Mango
Flavourtec Mango is een fruit e-liquid, met de smaak van mango, voor gebruik in elektronische sigaretten.
3,49 incl. btw
Flavourtec Passion Fruit
Flavourtec Passion Fruit is een fruit e-liquid, met de smaak van passievrucht, voor gebruik in elektronische sigaretten.
3,49 incl. btw
Flavourtec Strawberry
Flavourtec Strawberry E-Liquid is een fruit liquid met de smaak van aardbei, voor gebruik in elektrische sigaretten en vapourizers. 
3,49 incl. btw
Flavourtec Sweet Cherry
Flavourtec Sweet Cherrry E-Liquid is een fruit e-liquid met de smaak van zoete kersen, voor gebruik in elektronische sigaretten en vaporizers.
3,49 incl. btw
Flavourtec Watermelon
Flavourtec Watermelon is een fruit e-liquid, met de smaak van watermeloen, voor gebruik in elektronische sigaretten.
3,49 incl. btw

Over ons

Welkom in de webshop van Van Berlikum Sales BV!
 
Zowel via vele verkooppunten in Nederland als ook online bieden wij u een ruim assortiment producten op het gebied van electronisch roken.
Ons assortiment bevat zowel e-sigaretten, vaporizers alsook bijbehorende navullingen (cartomizers) en  liquids van diverse merken zoals bijvoorbeeld Gamucci, Vapouriz en TruVape.
 
Kies naast de diverse typen hardware uit de diverse cartomizers en liquids. Te verkrijgen zowel met als zonder nicotine.  Al onze producten zijn veilig, gecertificeerd en voldoen aan de wetgeving.
 
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen per email:  info@vanberlikumsales.nl
 

Beoordeling

Alle producten worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan alle bestaande consumenten- en handels wetten in de markten waarin ze worden verkocht. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u contact opnemen via de button "snel naar", "contact".
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Bent u 18 jaar of ouder?