0
Winkelwagen
€ 0,00
E-Liquids op Merk /

Flavourtec

Flavourtec is een Europese e-liquid fabrikant, die in haar producten uitsluitend grondstoffen van Europese oorsprong gebruikt. Flavourtec biedt een enorm assortiment aan uiteenlopende smaken, verdeeld over meerdere lijnen: Flavourtec Premium, Iced Series en de populaire American Stars. Daarnaast zijn er in 2019 de lijnen Intense en Only toegevoegd.
Onderstaand ziet u een overzicht van de Flavourtec e-liquids met diverse tabaksmaken. Al deze varianten zijn beschikbaar met en zonder nicotine.


Weergave:
 


Bezig met laden...
Flavourtec American Red Tobacco
Flavourtec American Red E-liquid is een tabak met de klassieke smaak van Amerikaanse tabak voor gebruik in elektronische sigaretten en vapourizers.
3,49 incl. btw
Flavourtec RY4 Tobacco
Flavourtec RY4 E-liquid is een tabak met een zoete smaak, gebaseerd op traditionele Oriëntaalse tabak voor gebruik in elektronische sigaretten en vaporizers.
3,49 incl. btw
Flavourtec Menthol
Flavourtec Menthol E-Liquid is een liquid met de smaak van menthol voor gebruik in elektronische sigaretten en vaporizers.
3,49 incl. btw
Flavourtec Green Mint
Flavourtec Green Mint e-Liquid is een liquid, met de smaak van mint, voor gebruik in elektronische sigaretten en vapourizers.
3,49 incl. btw
Flavourtec Vanilla
Flavourtec Vanilla E-Liquid is een e-liquid met de smaak van vanille, voor gebruik in elektronische sigaretten en vapourizers.
3,49 incl. btw
Flavourtec Virginia Tobacco
Flavourtec Virginia Tobacco E-Liquid is een aromatische Virginia tabak e-liquid voor gebruik in elektronische sigaretten en vaporizers.
3,49 incl. btw
Flavourtec King Leaves
Flavourtec King Leaves Tobacco E-liquid is een tabak liquid met een aparte smaak, gebaseerd op fijnproevers tabak voor gebruik in elektronische sigaretten en...
3,49 incl. btw
Flavourtec Havana Supreme
Flavourtec Havana Supreme E-Liquid; Een tabak e-liquid met een licht-zoete smaak, gebaseerd op traditionele Cubaanse tabak, voor gebruik in elektrische...
3,49 incl. btw
Flavourtec Tobacco Reunite
Flavourtec Tobacco Reunite E-Liquid is een mix van 7 verschillenden tabaksoorten. De Tobacco Reunite e-liquid is voor gebruik in elektronische sigaretten en...
3,49 incl. btw
Flavourtec Black Tobacco
Flavourtec Black Tobacco  E-Liquid heeft een sterke, ouderwetse smaak, gebaseerd op traditionele Europese tabak. De Dark Tobacco  e-liquid is geschikt voor...
3,49 incl. btw
Flavourtec Exotic Fruits
Flavourtec Exotic Fruits E-Liquid is een fruit liquid met de smaak van een mix van zoete exotische tropische vruchten en geschikt voor het gebruik in...
3,49 incl. btw
Flavourtec Banana
Flavourtec Banana E-Liquid is een fruit liquid met de smaak van zoete banaan en geschikt voor het gebruik in elektrische sigaretten en vapourizers.  
3,49 incl. btw
Flavourtec Blueberry
Flavourtec Blueberry E-Liquid is een fruit liquid met de smaak van blauwe bosbessen en geschikt voor het gebruik in elektrische sigaretten en vapourizers.  
3,49 incl. btw
Flavourtec Strawberry
Flavourtec Strawberry E-Liquid is een fruit liquid met de smaak van aardbei, voor gebruik in elektrische sigaretten en vapourizers. 
3,49 incl. btw
Flavourtec Watermelon
Flavourtec Watermelon is een fruit e-liquid, met de smaak van watermeloen, voor gebruik in elektronische sigaretten.
3,49 incl. btw
Flavourtec Mango
Flavourtec Mango is een fruit e-liquid, met de smaak van mango, voor gebruik in elektronische sigaretten.
3,49 incl. btw
Flavourtec Apple
Flavourtec Apple is een fruit e-liquid, met de smaak van appel, voor gebruik in elektronische sigaretten. Deze e-liquid wordt geleverd in een flesje van...
3,49 incl. btw
Flavourtec Passion Fruit
Flavourtec Passion Fruit is een fruit e-liquid, met de smaak van passievrucht, voor gebruik in elektronische sigaretten.
3,49 incl. btw
Flavourtec Sweet Cherry
Flavourtec Sweet Cherrry E-Liquid is een fruit e-liquid met de smaak van zoete kersen, voor gebruik in elektronische sigaretten en vaporizers.
3,49 incl. btw

Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers
(Bovenstaande waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende varianten van dit product).

Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.


Over ons

Welkom in de webshop van Van Berlikum Sales BV!
 
Zowel via vele verkooppunten in Nederland als ook online bieden wij u een ruim assortiment producten op het gebied van electronisch roken.
Ons assortiment bevat zowel e-sigaretten, vaporizers alsook bijbehorende navullingen (cartomizers) en  liquids van diverse merken zoals bijvoorbeeld VaporlinQ, Flavourtec en Vapouriz.
 
Kies naast de diverse typen hardware uit de diverse cartomizers en liquids. Te verkrijgen zowel met als zonder nicotine.  Al onze producten zijn veilig, gecertificeerd en voldoen aan de wetgeving.
 
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen per email:  info@vanberlikumsales.nl
 

Beoordeling

Alle producten worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan alle bestaande consumenten- en handels wetten in de markten waarin ze worden verkocht. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u contact opnemen via de button "snel naar", "contact".
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Bent u 18 jaar of ouder?