0
Winkelwagen
€ 0,00
E-LIQUIDS / Flavourtec Fruit /

Flavourtec Apple

Flavourtec Apple
Flavourtec Apple

Flavourtec Apple is een fruit e-liquid, met de smaak van appel, voor gebruik in elektronische sigaretten. Deze e-liquid wordt geleverd in een flesje van 10ml met kindveilige sluiting en naald vulsyst

€ 3,49
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Flavourtec Apple is een fruit e-liquid, met de smaak van appel, voor gebruik in elektronische sigaretten.

Deze e-liquid wordt geleverd in een flesje van 10ml met kindveilige sluiting en naald vulsysteem. In de verpakking treft u een bijsluiter welke dient als handleiding voor juist gebruik van dit product.  De Flavourtec e-liquids hebben een verhouding PG/VG van 70/30.

De Flavourtec Apple (appel) e-liquid is verkrijgbaar in diverse nicotine sterkten en ook zonder nicotine.

Over ons

Welkom in de webshop van Van Berlikum Sales BV!
 
Zowel via vele verkooppunten in Nederland als ook online bieden wij u een ruim assortiment producten op het gebied van electronisch roken.
Ons assortiment bevat zowel e-sigaretten, vaporizers alsook bijbehorende navullingen (cartomizers) en  liquids van diverse merken zoals bijvoorbeeld Gamucci, Vapouriz en TruVape.
 
Kies naast de diverse typen hardware uit de diverse cartomizers en liquids. Te verkrijgen zowel met als zonder nicotine.  Al onze producten zijn veilig, gecertificeerd en voldoen aan de wetgeving.
 
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen per email:  info@vanberlikumsales.nl
 

Beoordeling

Alle producten worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan alle bestaande consumenten- en handels wetten in de markten waarin ze worden verkocht. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u contact opnemen via de button "snel naar", "contact".
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Bent u 18 jaar of ouder?