0
Winkelwagen
€ 0,00
E-LIQUIDS /

Flavourtec Tobacco

Flavourtec is een Europese e-liquid fabrikant, die in haar producten uitsluitend grondstoffen van Europese oorsprong gebruikt. Flavourtec biedt een enorm assortiment aan uiteenlopende smaken, verdeeld over meerdere lijnen: Flavourtec Premium, Iced Series en de populaire American Stars. Daarnaast zijn er in 2019 de lijnen Intense en Only toegevoegd.
Onderstaand ziet u een overzicht van de Flavourtec e-liquids met diverse tabaksmaken. Al deze varianten zijn beschikbaar met en zonder nicotine.


Weergave:
 


Bezig met laden...
Flavourtec American Red Tobacco
Flavourtec American Red E-liquid is een tabak met de klassieke smaak van Amerikaanse tabak voor gebruik in elektronische sigaretten en vapourizers.
3,49 incl. btw
Flavourtec RY4 Tobacco
Flavourtec RY4 E-liquid is een tabak met een zoete smaak, gebaseerd op traditionele Oriëntaalse tabak voor gebruik in elektronische sigaretten en vaporizers.
3,49 incl. btw
Flavourtec Virginia Tobacco
Flavourtec Virginia Tobacco E-Liquid is een aromatische Virginia tabak e-liquid voor gebruik in elektronische sigaretten en vaporizers.
3,49 incl. btw
Flavourtec Tobacco Reunite
Flavourtec Tobacco Reunite E-Liquid is een mix van 7 verschillenden tabaksoorten. De Tobacco Reunite e-liquid is voor gebruik in elektronische sigaretten en...
3,49 incl. btw
Flavourtec King Leaves
Flavourtec King Leaves Tobacco E-liquid is een tabak liquid met een aparte smaak, gebaseerd op fijnproevers tabak voor gebruik in elektronische sigaretten en...
3,49 incl. btw
Flavourtec Havana Supreme
Flavourtec Havana Supreme E-Liquid; Een tabak e-liquid met een licht-zoete smaak, gebaseerd op traditionele Cubaanse tabak, voor gebruik in elektrische...
3,49 incl. btw
Flavourtec Black Tobacco
Flavourtec Black Tobacco  E-Liquid heeft een sterke, ouderwetse smaak, gebaseerd op traditionele Europese tabak. De Dark Tobacco  e-liquid is geschikt voor...
3,49 incl. btw

Over ons

Welkom in de webshop van Van Berlikum Sales BV!
 
Zowel via vele verkooppunten in Nederland als ook online bieden wij u een ruim assortiment producten op het gebied van electronisch roken.
Ons assortiment bevat zowel e-sigaretten, vaporizers alsook bijbehorende navullingen (cartomizers) en  liquids van diverse merken zoals bijvoorbeeld Gamucci, Vapouriz en TruVape.
 
Kies naast de diverse typen hardware uit de diverse cartomizers en liquids. Te verkrijgen zowel met als zonder nicotine.  Al onze producten zijn veilig, gecertificeerd en voldoen aan de wetgeving.
 
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen per email:  info@vanberlikumsales.nl
 

Beoordeling

Alle producten worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan alle bestaande consumenten- en handels wetten in de markten waarin ze worden verkocht. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u contact opnemen via de button "snel naar", "contact".
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Bent u 18 jaar of ouder?