0
Winkelwagen
€ 0,00
Op deze pagina vind je verschillende smaken van de diverse merken e-liquids (vloeistoffen) die wij aanbieden voor gebruik in elektrische sigaretten.  Deze variëren van tabak, diverse fruitsmaken, zoals bv aardbei en appel, of menthol. Allen verkrijgbaar met en zonder nicotine.
Alle e-liquids zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit en zijn geproduceerd in Europa. Ons aanbod CirKus, Flavourtec, Vapouriz, VaporlinQ, bestaat uit e-liquids met een variatie aan PG-VG verhouding voor de beginnende en semi-gevorderde dampers.
Ben je op zoek naar een high VG e-liquid? Bekijk ons Flavourtec American Stars en Vaporlinq aanbod.  Ook kun je bij ons terecht voor de zogenaamde NicSalt e-liquids.
Ben je een beginnende damper en wil je eerst meer informatie over de e-sigaret neem dan contact met ons op of raadpleeg je tabakspeciaalzaak. 
Voor ieder product geldt : Lees voor gebruik de bijsluiter !


Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers
(Bovenstaande waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende varianten van dit product).

Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.


Over ons

Welkom in de webshop van Van Berlikum Sales BV!
 
Zowel via vele verkooppunten in Nederland als ook online bieden wij u een ruim assortiment producten op het gebied van electronisch roken.
Ons assortiment bevat zowel e-sigaretten, vaporizers alsook bijbehorende navullingen (cartomizers) en  liquids van diverse merken zoals bijvoorbeeld VaporlinQ, Flavourtec en Vapouriz.
 
Kies naast de diverse typen hardware uit de diverse cartomizers en liquids. Te verkrijgen zowel met als zonder nicotine.  Al onze producten zijn veilig, gecertificeerd en voldoen aan de wetgeving.
 
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen per email:  info@vanberlikumsales.nl
 

Beoordeling

Alle producten worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan alle bestaande consumenten- en handels wetten in de markten waarin ze worden verkocht. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u contact opnemen via de button "snel naar", "contact".
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Bent u 18 jaar of ouder?