0
Winkelwagen
€ 0,00
Om al onze producten aan te mogen kopen moet U 18 jaar zijn of ouder.  Wij leveren niet aan personen onder de 18 jaar of particuliere klanten die woonachtig zijn buiten Nederland.

Waarschuwing: Onze producten zijn niet geschikt voor niet-rokers, zwangere of borst voedende vrouwen, mensen met een hartafwijking, mensen met een hoge bloeddruk, mensen met astma of depressieve mensen. Bij twijfel contacteer uw huisarts voor advies. Stop met het gebruik van nicotine houdende producten als u misselijk / duizelig wordt, een verhoogde hartslag ervaart, moet overgeven of diarree krijgt.

Een elektrische sigaret is elektronica en bevat batterijen. Sommige batterijen kunnen schade veroorzaken bij onbehoorlijk gebruik. Laat een batterij niet onbeheerd in de lader en gebruik de lader die in de verpakking wordt meegeleverd. Mocht deze bij sommige separaat worden verkocht, let dan goed op de kwaliteit. Koop een lader bij voorkeur bij een gespecialiseerd/erkend bedrijf of merk. Laat de e-sigaret niet in de auto achter (gevaar op over verhitting).
Van Berlikum Sales BV maakt geen van haar producten zelf en wij zijn dus niet verantwoordelijk voor defecten, onbehoorlijk gebruik, modificaties e.d. Elke e-sigaret dient als elk ander stuk elektronica met zorg te worden behandeld. Bij onbehoorlijk gebruik zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele (geleden) schade. Bij fabricage fouten zullen wij uw artikel omruilen (binnen de algemene garantie voorwaarden) en contact opnemen met de fabrikant. 
 
Foto

Over ons

Welkom in de webshop van Van Berlikum Sales BV!
 
Zowel via vele verkooppunten in Nederland als ook online bieden wij u een ruim assortiment producten op het gebied van electronisch roken.
Ons assortiment bevat zowel e-sigaretten, vaporizers alsook bijbehorende navullingen (cartomizers) en  liquids van diverse merken zoals bijvoorbeeld Gamucci, Vapouriz en TruVape.
 
Kies naast de diverse typen hardware uit de diverse cartomizers en liquids. Te verkrijgen zowel met als zonder nicotine.  Al onze producten zijn veilig, gecertificeerd en voldoen aan de wetgeving.
 
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen per email:  info@vanberlikumsales.nl
 

Beoordeling

Alle producten worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan alle bestaande consumenten- en handels wetten in de markten waarin ze worden verkocht. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u contact opnemen via de button "snel naar", "contact".
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.