0
Winkelwagen
€ 0,00
Weergave:
 


Bezig met laden...
Batterij Magic Mist Everest
De Magic Mist Everest Batterij 280mAh is reserve batterij voor uw elektronische sigaret. Deze batterij is o.a. bruikbaar voor het cartomizer systeem van de...
13,95 incl. btw
USB Lader Magic Mist Everest
De Magic Mist Everest USB Lader is geschikt voor het opladen van uw elektronische sigaret. Deze USB lader is o.a. bruikbaar in uw laptop - desktop computer.
4,95 incl. btw
Batterij Prima 280mAh
Prima Batterij 280mAh is reserve batterij voor uw elektronische sigaret. Deze batterij is o.a. bruikbaar voor het cartomizer systeem van de merken Prima en...
13,95 incl. btw
4,95 incl. btw
Gamucci Micro Batterij
De Gamucci Micro batterij is de vervangende of reserve batterij voor de Gamucci herlaadbare E-sigaret. Ook de Magic Mist cartomizers zijn bruikbaar in...
8,99 incl. btw
Coils Innokin JEM
De Innokin JEM coils met een weerstand van 1,6 Ω zijn geschikt voor de Innokin JEM starterset en voor de Innokin tank. Iedere verpakking bevat 5 coils.
9,95 incl. btw
Vapouriz V-Box coils
Coils ten behoeve van de Vapouriz V-Box; 5 stuks per verpakking
16,95 incl. btw
Vapouriz V-Box Clearomizer
Vapouriz V-Box 40watt Clearomizer
19,99 incl. btw
12,95 incl. btw
Truvape Coils (5 stuks)
De Truvape Coil is een verstuivings of verdampingselement voor de Truvape TruSonic vaporizer
14,95 incl. btw
USB Lader Gamucci Vitesse
Deze USB lader kan gebruikt worden voor het opladen van de batterij van de Gamucci Vitesse e-sigaret te gebruiken in combinatie met e-liquid. Eenvoudig te...
1,50 incl. btw

Over ons

Welkom in de webshop van Van Berlikum Sales BV!
 
Zowel via vele verkooppunten in Nederland als ook online bieden wij u een ruim assortiment producten op het gebied van electronisch roken.
Ons assortiment bevat zowel e-sigaretten, vaporizers alsook bijbehorende navullingen (cartomizers) en  liquids van diverse merken zoals bijvoorbeeld VaporlinQ, Flavourtec en Vapouriz.
 
Kies naast de diverse typen hardware uit de diverse cartomizers en liquids. Te verkrijgen zowel met als zonder nicotine.  Al onze producten zijn veilig, gecertificeerd en voldoen aan de wetgeving.
 
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen per email:  info@vanberlikumsales.nl
 

Beoordeling

Alle producten worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan alle bestaande consumenten- en handels wetten in de markten waarin ze worden verkocht. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u contact opnemen via de button "snel naar", "contact".
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Bent u 18 jaar of ouder?