0
Winkelwagen
€ 0,00
E-LIQUIDS / Quic Nic Salt e-liquid 20mg by Flavourtec /

01- Quic Nic Salt E-liquid Virginia Tobacco 20mg

01- Quic Nic Salt E-liquid Virginia Tobacco 20mg
01- Quic Nic Salt E-liquid Virginia Tobacco 20mg

De Quic Virginia Tobacco Nic-Salt e-liquid hebben een nicotinegehalte van 20mg. Iedere verpakking bevat een flesje met 10ml vloeistof. De PG/VG verhouding van deze nic-salt e-liquid Virginia Tobacco i

€ 4,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De Quic Virginia Tobacco Nic-Salt e-liquid hebben een nicotinegehalte van 20mg. Iedere verpakking bevat een flesje met 10ml vloeistof. De PG/VG verhouding van deze nic-salt e-liquid Virginia Tobacco is 50/50. 
De Flavourtec Quic Nic Salt E-Liquids worden geproduceerd in Europa en de verpakking bevat een bijsluiter, welke dient als handleiding voor juist gebruik van dit product.

Let op:  Flavourtec Quic e-liquids maken gebruik van Nicotine Salt (Nic Salt). Deze vorm van nicotine kan het beste gebruikt worden in combinatie met elektronische sigaretten / vape systemen met een laag batterij vermogen !!

De batterij van de Quic Starterset heeft een vermogen van 400mAh en is geschikt om te gebruiken in combinatie met de Quic Nic-Salt e-liquids.

 

Over ons

Welkom in de webshop van Van Berlikum Sales BV!
 
Zowel via vele verkooppunten in Nederland als ook online bieden wij u een ruim assortiment producten op het gebied van electronisch roken.
Ons assortiment bevat zowel e-sigaretten, vaporizers alsook bijbehorende navullingen (cartomizers) en  liquids van diverse merken zoals bijvoorbeeld Gamucci, Vapouriz en TruVape.
 
Kies naast de diverse typen hardware uit de diverse cartomizers en liquids. Te verkrijgen zowel met als zonder nicotine.  Al onze producten zijn veilig, gecertificeerd en voldoen aan de wetgeving.
 
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen per email:  info@vanberlikumsales.nl
 

Beoordeling

Alle producten worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan alle bestaande consumenten- en handels wetten in de markten waarin ze worden verkocht. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u contact opnemen via de button "snel naar", "contact".
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Bent u 18 jaar of ouder?